fbpx

Lopolight

LED Lanterns over 50 meter

Høy kvalitet gir god HMS

Våre største lanterner består av enkle rekker med LED som gir lys i en spesifikk vinkel.

Versjonen av lanternene med is-klasse har et 25W varme-element med temperatursensor som aktiveres når temperaturen går under 3 grader. Avising blir da deaktivert når temperaturene øker til 15 grader.

Den presisjonsmaskinerte lanternehuset i 6082 aluminium har en eloksert overflate som gjør lanternes røft og holdbart. Innholdet er fullstendig satt i epoxy, som gjør at alle LEDs og elektronikk innvendig er vanntett og vibrasjonssikkert.

Våre lanterner har en levetid på 100 000 timer, som i følge vår statistikk betyr ca 25 års drift på et gjennomsnittlig fartøy. I denne perioden er det ikke behov for bytte av lanterner, og minimal vedlikehold ellers. Dette betyr at man unngår risikofylte operasjoner for å eksempelvis bytte utgåtte lanterner.

Produsert in-house

Lysene er produsert på lokasjon i Danmark for å møte og overgå standarder som EN14744 og UL1104, med et kvalitetssystem overvåker av DNV GL. Alle lys er testet i produksjon i minimum 16 timer med kontinuerlig drift, totalt testperiode 24 timer.

Våre produkter leveres ofte sammen Lopolight’s NLC-system som gjør muliggjør kontroll og overvåking av lanterne-systemet. 

Lopolight-produkter er dekket av en 5 års begrenset garanti. Denne garantien dekker direkte bytte av produkt som ikke fungerer, og gis under antakelsen at lyset har vært brukt innenfor dets spesifikasjon.

Fenderservice

Optimal ytelse og sikkerhet for fenderne dine.

Skipsfendere

Salg og utleie av flytende og faste fendere for havn og fartøy

LED-lanterner

LED navigasjonslys og kontrollsystem

MudMats

Kraftige matter for land og vann

Gitterrister

Sklisikkert med gitterrist i armert glassfiber

Sklisikring

Sklisikring av båter, skip, og plattformer