fbpx

Velkommen til MarLog!

Vi leverer et bredt spekter av fendere, LED-lanterner, MudMats, glassfiber-gitterrister og produkter for sklisikring tilpasset tøff bruk i ekstreme miljøer, på land og til havs. Våre produkter er fleksible, solide og har lang levetid.

Siden 1997 har vi levert logistikktjenester til den maritime industrien. Høy servicegrad, tilgjengelighet, raske svar og leveranser er, og har alltid vært, vårt varemerke. Vi lagerførermange av våre produkter og kan levere uansett hvor du er i verden. Rask levering? Test oss! Komplekse behov? Test oss! MarLog er stedet å gå til når du ønsker problemet løst raskt, trygt og smidig.

HMS

Hos MarLog tar vi ansvar. Dette gjelder både kvalitet på tjenestene og produktene våre, sikkerheten og velferden til menneskene, så vel som miljøet vi lever i.

Våre grunnleggende verdier er:

  • Pålitelig
  • Redelig
  • Tilgjengelig

MarLog har bestemt seg for å lage et sikkert, friskt og stimulerende arbeidsmiljø. Vi utfører alle aktiviteter sikkert, uten risiko for skade på personer, miljø eller materialer.

Vi tror at det er mulig å unngå uhell ved å ta ordentlig ansvar, og konsekvent jobber for følgende:

  • Null skader på personer
  • Null arbeidsrelaterte sykdommer
  • Null skade på miljøet
  • Null materiell skade

Kvalitetsmål som reflekterer vår null-filosofi:

  • Null feil
  • Null kundeklager

Utover kvalitetsmålene, har vi et mål om å alltid være tilgjengelig og tilby den beste service.

Vi er dedikerte til å tilfredsstille våre kunder ved å være kundeorienterte (null problemer – bare utfordringer)

MarLog er avhengig av kundene sine, og vi strever derfor for å forstå kunders behov, både nå og i fremtiden. Vi ønsker også å møte kunders krav, og overgå kunders forventninger. Mennesker, på alle plan, er våre største ressurser; deres hele og fulle engasjement er vitalt for både våre kunder og oss.

Stadig forbedring av vår virksomhet er et permanent mål.

Vi er kvalifisert igjennom Magnet JQS og jobber i henhold til ISO9001:2015.

 

Maritime logistikktjenester

Dersom du planlegger et kort havneanløp for nødreparasjoner, mobilisering/demobilisering eller andre behov, eller du har behov for jevnlige logistikktjenester, er MarLog dine foretrukne partner. Vi har mange års ekspertise med å levere alle typer tjenester, og vi er stolte av den høye kvaliteten som vi er blitt kjente for.