fbpx

Faste gummi-fendere

Denne type fendere spenner over et bredt spekter, og brukes mest typisk som fendring langs kaier, i tillegg til at mange fartøy ofte har fast fendring på utsiden av skroget. De ulike faste fenderløsningen har ulike egenskaper og kostnadsrammer. Faste gummi-fendere er laget for permanent montering på større og mindre kaier, terminaler, skip og rigg. Felles for alle løsningene er at de er enkle strukturer med lang levetid og lavt vedlikeholdsbehov. MarLog tilbyr i dag salg av faste fenderløsninger for alle typer fartøyer, i tillegg til utrustning av kaier og terminaler. 

D-fendere

Den mest brukte faste skipsfendringen. Enkle både i oppbygging og montering, og leveres i en rekke ulike størrelser. Fenderne leveres i faste lengder og dimensjoner som tilpasses til ditt behov. Kan også brukes som kaifendring ved anløp av mindre fartøy.

Arch-fendere

Også kjent som V-fendere. Brukes som svært kraftig kaifendring med lav reaksjonskraft og høy energiabsorbsjon, og finnes i en rekke ulike størrelser. Brukes med kontaktflate i gummi, i tillegg til at man har mulighet for å utruste de med større frontplater som kontaktpunkt.

Cone-fendere

Det ypperste som finnes av kaifender-systemer. Den ideelle løsningen for havner og terminaler med anløp av store skip i alle værforhold, ettersom de har ekstreme defleksjonsegenskaper, og tåler påkjenninger også under ugunstige belastningsvinkler. Brukes sammen med store frontpaneler som gir en stor og jevn belastningsfordeling. Produseres på spesifikasjon. 

Hva er en fast gummi-fender? 

Til forskjell fra den luftfylte skipsfenderen, er en fast fender bygget opp av massiv gummi, og har dermed ikke noe innvendig lufttrykk. Fenderne er enten støpt eller ekstrudert, og vil typisk boltes fast i en kailinje eller skuteside. Fast fendring er ideelt dersom du har et permanent behov for fendring og ikke har behov for de ekstreme defleksjonsegenskapene en luftfylt gummi-fender har.  

D-fendere vil man typisk kunne bruke om bord i de aller fleste fartøystyper, slik som offshore-fartøy, fraktebåter, taubåter, arbeidsbåter, fiskebåter, cruiseskip og lignende. Våre ulike kaifender-løsninger kan brukes i alle havner, kaier, baser og terminaler. 

10 ting du må ta stilling til før du velger fenderløsninger

Fenderservice

Optimal ytelse og sikkerhet for fenderne dine.

Skipsfendere

Salg og utleie av flytende og faste fendere for havn og fartøy

LED-lanterner

LED navigasjonslys og kontrollsystem

MudMats

Kraftige matter for land og vann

Gitterrister

Sklisikkert med gitterrist i armert glassfiber

Sklisikring

Sklisikring av båter, skip, og plattformer

Kontakt oss

Vi leverer et bredt spekter av diverse produkter og tjenester tilpasset tøff bruk i ekstreme miljøer, på land og til havs.

Telefon: +47 51 54 52 00 (24/7)
E-post: mail@marlog.no

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg

Hvorfor velge Marlog?

Siden 1997 har MarLog hatt inngående kunnskap om aktører, markeder og den maritime industrien. Vi leverer produkter og tilbyr kompetanse innen utvikling av løsninger, service og vedlikehold. Vi har stor lagerkapasitet og kan levere raskt til konkurransedyktige betingelser. Vår ekspertise i logistikk, både over land og vann, sikrer effektive og kostnadseffektive leveranser. Vi tilbyr også service- og leveringssenter for fendere i Danmark, som viderefører vår norske verdiskaping til Europa.

Fordeler:

Z

Lang erfaring og inngående kunnskap

Z

Bredt spekter av tjenester og produkter

Z

Capacity and quick delivery

Z

Fokus på logistikk og høy servicegrad

Z

Vi tilbyr også service- og leveringssenter for fendere i Danmark, som viderefører vår norske verdiskaping til Europa.