fbpx

Lopolight LED lanterner

Vi er offisiell distributør av Lopolight LED lanterner. Leter du etter de beste LED navigasjonslys? Vi har stort utvalg av lanterner som passer perfekt til alle typer båter og skip: Seilbåt, slepebåt, taubåt, motorbåt, osv. I tillegg har vi ankerlanterner og kontrollsystem for overvåkning av LED lanterner.

0-40 fot

Lanterner for eiere og redere med fokus på høy kvalitet og driftssikkerhet – selv på de minste fartøy

40-65 fot

Vårt største marked, passende for både fritids- og yrkesfartøy

20-50 meter

Lanterner tilpasset bruk året rundt på alle fartøy

Over 50 meter

Våre største lanterner, passer til alle fartøy i de tøffeste farvann

Nav Light Controller

For å enkelt kunne kontrollere og overvåke alle dine lanterner

LED lanterner med høy kvalitet
og lang holdbarhet!

Vi er svært stolte av å representere Lopolight i det norske markedet. Som verdens ledende produsent av LED-lanterner med produkter passende for små båter, seilbåter, motorbåter, yachter, fiskebåter, arbeidsbåter, skip, marine, i tillegg til markedsledende kontrollsystem for nav-lys, er vi trygge på at vi kan tilby en løsning med høy kvalitet, godt design og lang holdbarhet for alle behov. En LED lanterne skal være en god investering.

Hvorfor bruke LED lanterne fremfor
vanlig lanterne?

Alle våre lanterner er bygget på ideen om at LED er den beste teknologien for bruk i maritime omgivelser. Med LED-lys er det ikke behov for jevnlig vedlikehold av lyskilden, i tillegg til at dette gjør at vi kan lage lanterner liten i fysisk størrelse. På grunn av aluminiumshuset og innstøpning i epoxy, vi er trygge på at vi har den mest robuste lanternen på markedet. Designet vårt er også fleksibelt, som gjør det mulig for oss å tilby et bredt utvalg av lanterner med samme design, eller lage et tilpasset lys for deres behov.

Typegodkjent og sertifisert!

Alle våre lys er testet og sertifisert mot de tøffeste standarder, har rattmerking, kan produseres godkjent for is, samt en rekke andre sertifikater.

Vi tilbyr også typegodkjent system for kontroll av våre navigasjonslys.  Systemet er skalerbart fra 3 til 28 lanterner, med et kontrollpanel som oppfyller IP67 og mulighet for integrasjon mot bro-systemer, samt både individuelle og modus-brytere. Dette gjør systemet til det perfekte alternativet for ditt skip.

Hvem/hva er Lopolight?

Lopolight ble etablert i Danmark i 2001, og har sine røtter til seiling non-stop rundt jordkloden. Behovet for lanterner som bruker lite strøm med svært høy holdbarhet og tøffhet, og faktumet at det ikke fantes slike alternativer i markedet, tvang Peter Hancke til å utvikle hans egen. Senere ble også Jan Møller, en seiler som har seilt alene non-stop rundt jordkloden, selskapet som nå er verdensledende og har produsert over 170 000 LED-lanterner for alle typer fartøy, fra små seilbåter til fregatter.

Selskapet jobber konstant for å utvikle og produsere de beste produktene med følgende kriterier:

  • Lite strømforbruk
  • Høy vibrasjonssikkerhet da alle komponenter er satt i epoxy
  • Liten størrelse
  • Høy-kvalitets aluminium hus som gjør lanternen svært robust
  • Bedre HMS for mannskapet ombord, da det er ingen behov for bytte av lyspærer

Tilpasset lysplan og tilbud?

For større prosjekter kan vi tilby støtte når dere designer lysplanen til skip. Vi ønsker da å få tilsendt GA, som selvfølgelig vil behandles konfidensielt, og fra dette kan vi utarbeide en tilpasset lysplan og tilbud.

Fenderservice

Optimal ytelse og sikkerhet for fenderne dine.

Skipsfendere

Salg og utleie av flytende og faste fendere for havn og fartøy

LED-lanterner

LED navigasjonslys og kontrollsystem

MudMats

Kraftige matter for land og vann

Gitterrister

Sklisikkert med gitterrist i armert glassfiber

Sklisikring

Sklisikring av båter, skip, og plattformer