fbpx

Skagen Ship Consulting bestiller Lopolight til nybygg

Til sitt byggenummer 003 har Skagen Ship Consulting bestilt leveranse av komplette navigasjonslanterner inklusiv lanternekontrollsystem. Som norsk representant for Lopolight vil MarLog levere markedets kanskje aller beste lanterner og lanterekontrollsystem til nybygget.

Arbeidsbåten som skal leveres til Ocean Farm Services Ltd og ha fartsområde på Shetland er for tiden under bygning hos Etkin Marin i Tyrkia. Fartøyet skal kunne drive not-vasking, inspeksjon og generell service. Levering er planlagt tredje kvartal 2021.

Nybygget er designet av Marin Design, hvor Skagen Ship Consulting står for komplett leveranse til sluttkunde.

  • Design: Marin Design MD-50-SV
  • Lengde: 14,96 m
  • Bredde: 7,00 m
  • Draught: 3,15 m
  • Mannskap: 3 pers

MarLog AS og Lopolight takker for tilliten, og ser frem til å se fartøyet sjøsatt og i arbeid.

Fakta Skagen Ship Consulting AS:

Skagen Ship Consulting AS fasiliterer alle typer maritime prosjekter med fokus på totale fartøysleveranser hvor reder sparer tid og kapital – uten å la det gå på bekostning av kvalitet. SSC bistår også med megling, finansiering, prosjektledelse og utstyrsleveranser. 

News & Updates

Service på Yokohama-fendere avdekket feil på sikkerhetsventiler.

Service på Yokohama-fendere avdekket feil på sikkerhetsventiler.

MarLog gjennomførte i desember en servicejobb på Yokohama fendere på et verft i Haugesund. Servicejobben avdekket kritiske feil på fendrenes sikkerhetsventiler. Disse ble reparert og kundens fendre vil igjen fungere som de skal ved fortøyning av større fartøy de neste årene.