fbpx

Industrien er i vekst, så vell som MarLog. Etter et år med jevn vekst i aktiviteten har vi nå fått med oss et nytt medlem på laget. Nikolai Bakker er ansatt som vår nye Maritime Sales Representative. Den unge mannen, oppvokst på Bryne utenfor Stavanger, skal være vår ekspert på alle våre forskjellige produkter. Han vil ogsp besøke nåværende og potensielle kunder, eller gjennomføre annen salgsfremmende aktivitet. Utover dette vil han også ha ansvar for vår markedsføring.

Nikolai anser seg selv om en havets mann, og har tidligere hatt en karriere som profesjonell seiler. De siste årene har han jobbet i fritidsbåtbransjen. Han er oppvokst i en region som har vært sentral for olje- og gassindustrien, og er nå stolt av å kunne jobbe sammen med folkene og selskapene som har lagt grunnlaget for inntekter, arbeid for titusenvis av mennesker og ingeniørvirksomhet som representerer noe av den mest avanserte og imponerende teknologien tilgjengelig.

Når han har fri, finner du Nikolai enten på jakt på fjellet sammen med hunden hans, eller ute og seiler. 

Han er gift og har en ung sønn. Med stort konkurranseinnstint, konkurrer han tidvis fortsatt i seiling, noe som har resultert i forskjellige titler de seneste årene.

Vi gleder oss til å Nikolai med på laget. Snart vil mange av våre kunder også bli kjent med han. For å finne hans kontaktinfo, se gjerne vår kontaktside.