fbpx

Vi er stolte av å presentere vårt siste tilskudd til produktsortimentet. Sammen med Lopolight ApS vil MarLog nå tilby kanskje verdens beste lanterner til det norske markedet. Vår nye samarbeidspartner er dansk, plassert i Humlebæk, utenfor København. I dag er Lopolight blant verdens absolutt ledende lanterne-produsenter.

Etablert i 2001, med sine røtter til seiling, har Lopolight i dag produsert over 170 000 lanterner til alle typer flytende fartøy, både små seilbåter, motorbåter, fiskefartøy, arbeidsbåter, offshorebåter, supertankere og fregatter. Dette gir en unik bredde i sortimentet, og gjør at vi kan levere lanterner uansett behov. I dag står fortsatt de opprinnelige gründerne i ledelsen i bedriften, sammen med omtrent 20 andre ansatte, alle med samme lidenskap for å bygge produktet med høyest kvalitet, best utseende og lavest strømforbruk på markedet.

Lopolights er bygget opp rund LED-teknologi, og har lanternehus i eloksert 6082 aluminium. Innvendig blir huset fylt med epoxy-materiale, som gjør at alt elektronikken blir helt satt. Resultatet av denne produksjonsmetoden er at lanterne blir de mest vibrasjonssikre på markedet, samtidig som de også oppfyller IP68 vann- og støvtetthet – den høyeste kapslingsgraden som er mulig.

Selve lanternen har en levetid på 50 000 timer, noe som på en gjennomsnittlig arbeidsbåt vil tilsvare ca. 25 års bruk. Når lanternen går mot slutten av levetiden, varsler den selv om dette. På fartøy hvor lanterner står plassert i områder som er vanskelige å nå, gir dette bedre HMS for mannskapet. Dette da det ikke er behov for å utsette seg for risiko ved for eksempel bytte av pære.

I tillegg til markedsledende lanterner, leverer vi også et kontroll- og overvåkningssystem som kan kobles opp mot lanternene. Dette systemet består av en koblingsboks og et panel. Systemet kan også enkelt integreres mot andre brosystem. Systemet er enkelt å installere og konfigurere, og blir tilpasset hvert enkelt fartøy fra produsent. Det er skalerbart fra 3 til 28 lanterner, og har både individuelle brytere, samt modusbrytere – f.eks. steaming, not under command, towing etc. Systemet oppfyller IMO MSC253 og er typegodkjent i.h.h.t. IEC60945.

Dersom du ønsker mer informasjon eller tilbud på Lopolight, se gjerne våre nettsider eller ta kontakt. For nybygg tar vi gjerne imot GA og setter opp en lysplan for ditt fartøy. All tilsendt informasjon blir behandlet konfidensielt.

Vi ser frem til et spennende samarbeid med Lopolight ApS, og gleder oss til å introdusere våre kunder for disse spennende produktene! Se gjerne deres nettsider https://www.lopolight.com/