fbpx

Lopolight

LED Lanterns over 50 meter

Høy kvalitet gir god HMS

Våre største lanterner består av enkle rekker med LED som gir lys i en spesifikk vinkel.

Versjonen av lanternene med is-klasse har et 25W varme-element med temperatursensor som aktiveres når temperaturen går under 3 grader. Avising blir da deaktivert når temperaturene øker til 15 grader.

Den presisjonsmaskinerte lanternehuset i 6082 aluminium har en eloksert overflate som gjør lanternes røft og holdbart. Innholdet er fullstendig satt i epoxy, som gjør at alle LEDs og elektronikk innvendig er vanntett og vibrasjonssikkert.

Våre lanterner har en levetid på 100 000 timer, som i følge vår statistikk betyr ca 25 års drift på et gjennomsnittlig fartøy. I denne perioden er det ikke behov for bytte av lanterner, og minimal vedlikehold ellers. Dette betyr at man unngår risikofylte operasjoner for å eksempelvis bytte utgåtte lanterner.

Produsert in-house

Lysene er produsert på lokasjon i Danmark for å møte og overgå standarder som EN14744 og UL1104, med et kvalitetssystem overvåker av DNV GL. Alle lys er testet i produksjon i minimum 16 timer med kontinuerlig drift, totalt testperiode 24 timer.

Våre produkter leveres ofte sammen Lopolight’s NLC-system som gjør muliggjør kontroll og overvåking av lanterne-systemet. 

Lopolight-produkter er dekket av en 5 års begrenset garanti. Denne garantien dekker direkte bytte av produkt som ikke fungerer, og gis under antakelsen at lyset har vært brukt innenfor dets spesifikasjon.

Fenderservice

Skipsfendere

LED-lanterner

MudMats

Gitterrister

Sklisikring