fbpx

REAL Sklisikrings-produkter

REAL Sklisikrings-produkter. Anti-skli for krevende miljøer som meieri, slakteri, bryggeri, fiskeri, havbruk og annen industri. Jobber du i et krevende miljø med mange glatte overflater og høye krav til sikkerhet, holdbarhet og brukervennlighet? Da er våre GRP profiler og gitterrister perfekte for deg.

Sklisikre profiler for trinn

Unngå ulykker i trapper med sklisikker løsning.

Sklisikre plater for gangvei

Kan monteres på alle overflater. Sterk og sikker!

Markører for rømningsvei

Et alternativ til å male rømningsveier.

Sklisikring for leidertrinn

Forhinndre skliulykker. Tåler vann, olje og andre glatte stoffer.

Sklisikker armert glassfiber-rist

Sklisikker, sterk og lett overflate. Glassfiber-rister fra REAL.

Sklisikre trappetrinn

Vi leverer trappetrinn produsert i glassfiber og stål.

Unngå fallulykker med sklisikring!

Man regner med at omtrent en tredjedel av alle arbeidsrelaterte ulykker er knyttet til fall, snubling eller skliing. En betydelig andel av disse kunne antakeligvis være unngått med korrekt sklisikring av arbeidsstedet. I miljøer med høy fuktighet, fett eller andre væsker har man behov for sikkerhetstiltak med høy holdbarhet, ingen korrosjon og i mange tilfeller lett vekt for enkel rengjøring.

I samarbeid med vår danske partner REAL Safety tilbyr vi et utvalg av produkter som er særlig godt egnet for å sikre arbeidsplasser i industrien.

Brannsikre, korrosjonsfrie – og med svært lang holdbarhet!

Våre produkter er primært produsert i armert glassfiber. Dette dreier seg om ulike profiler og rister. Disse brukes i trapper, stiger, ganger, ramper. Våre GRP-rister er også særlig godt egnet til å erstatte rister i stål eller andre materialer. Alle våre produkter er 100% korrosjonsfrie, og har svært lang holdbarhet. 

 Enhetene er innkapslet i film, hvor den sklisikre strukturen er bygget opp av aluminiumoksid. Dette betyr at produktene er brannsikre, og vil ikke påvirkes av materialer som olje, fett, vann, is eller støv.

Leveres i et utvalg farger og med tekst

De ulike enhetene kan leveres i et utvalg farger og med tekst (f.eks. BRUK REKKVERK) eller logoer. For innendørs bruk tilbyr vi også selvlysende farger som kan gi en økt sikkerhet ved lite lys eller evakuering. Materialene tåler høytrykksvask opp til 120 bar. Våre GRP rister har langt lavere vekt enn vanlige rister i stål, og er derfor enkle å flytte for rengjøring. Flere av våre kunder plasserer de mindre enhetene i dampvasker for rengjøring.

Markører for sikker rømningsvei:

For ytterligere sikkerhet tilbyr vi også markører for sikker rømningsvei. Disse er utviklet i samarbeid med et stort dansk boreselskap, og eliminerer behovet for å jevnlig male nye markører. De kan ellers også leveres med sklisikre egenskaper, er enkle å montere og har svært lang holdbarhet.

Uansett hvilket behov – vi kan bistå!

Alle produktene er testet i.h.h.t. til de tøffeste standarder med svært gode resultater. Vi dekker svært mange ulike bruksområder, og har en fleksibel produksjon. Dette betyr at uansett hva behovet deres er, kan vi bistå. Det kan være fordelsaktig med en befaring på arbeidsplassen for å kunne gi korrekt rådgivning og pristilbud.

Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deres behov.

Fenderservice

Optimal ytelse og sikkerhet for fenderne dine.

Skipsfendere

Salg og utleie av flytende og faste fendere for havn og fartøy

LED-lanterner

LED navigasjonslys og kontrollsystem

MudMats

Kraftige matter for land og vann

Gitterrister

Sklisikkert med gitterrist i armert glassfiber

Sklisikring

Sklisikring av båter, skip, og plattformer