fbpx

Bergerløkka, Asker – blant høstens største leveranser

Vi ble i august 2020 kontaktet av en av landets største boligutbyggere, JM Norge. De var nær ferdigstilling av første byggetrinn i sitt prosjekt Bergerløkka like utenfor Asker. Med 14 dager til overlevering av første leilighet var de på jakt etter gitterrister som skulle brukes på alle balkongene i prosjektet. Med ønske om lange og smale dimensjoner på ristene, som skulle passe nedi et avløp, var ikke tradisjonelle gitterrister i galvanisert stål et alternativ, grunnet den korte tidsfristen. Det eneste alternativet ble derfor glassfiber.

Rister av denne typen ble levert til Bergerløkka.

Vi i MarLog snudde oss fort om, og fikk gjennomført en befaring på byggeplassen i Asker. På kort varsel kunne vi tilby nesten 1000 kvadratmeter sklisikre gitterrister i glassfiber ferdig tilpasset til de ønskede dimensjonene. Dette var tilstrekkelig til hele første byggetrinn. Avtalen ble inngått, og alle rister ble levert til avtalt tid med ønsket dimensjon.

For oss i MarLog har dette vært en av våre aller største produktleveranser denne høsten. Vi er stolte av å kunne levere til en kvalitetsbevisst utbygger, samtidig som vi også ser store muligheter i dette nye, spennende markedet. I en krevende situasjon med stort omfang og kort leveringstid, lever vi opp til vårt slagord Whatever you need – Consider it Done!.

Som aller første boligprosjekt i området er Bergerløkka-prosjektet Svanemerket. Et Svanemerket prosjekt kjennetegnes ved:

  • Lavt energiforbruk
  • Godt inneklima pga. krav til dagslys, ventilasjon og fuktsikring
  • Oppfyller strenge krav til miljø- og helseskadelige stoffer i både byggematerialer og kjemiske produkter
  • Oppfyller strenge krav til bærekraftig sertifisert tre
  • Høy byggeteknisk kvalitet, da både byggeprosess og det ferdige bygget kontrolleres av en uavhengig tredjepart for å sikre at prosess, materialer og bygg oppfyller de strenge kravene
  • God mulighet for gjenbruk av bygningsdeler, fordi det er utarbeidet en loggbok over hvilke materialer og kjemiske produkter som er brukt i bygget, og hvor de er plassert.

Vi i MarLog er stolte av å kunne ta del i et slikt prosjekt.

Har ditt bygg og anleggsprosjekt behov for sklisikring eller gitterrister i glassfiber? Ta kontakt, vi har et stort sortiment som er enkelt å tilpasse spesifikt til deres behov. Vi operer stort sett med korte leveringstider, og god service.

News & Updates

Livsfarlige trapper ble trygge med sklisikring

Livsfarlige trapper ble trygge med sklisikring

Visste du at over 50 personer i året dør som følge av fall i trapp? Det var glatt og tidvis farlig å gå i trappene som ledet opp til leilighetene i Bleikervangen Boligsameie. Med nye sklisikre trappeprofiler fra MarLog, ble fotfestet mye bedre for boligeierne....

Gitterrister ble redningen i Nordsjøen

Gitterrister ble redningen i Nordsjøen

Imenco hadde allerede designet og produsert modulen som skulle plasseres på havbunnen for å beskytte den eksisterende strukturen mot korrosjon. Men det manglet noen plater for å få anodebanken mer stabil i sjøen. Gitterrister fra MarLog ble løsningen på problemet. –...

Kort leveringstid på Yokohama-fendere fra MarLog

Kort leveringstid på Yokohama-fendere fra MarLog

Det skal ikke være noen i Norge som har så bredt og stort utvalg av fendere på lager som oss. MarLog leverer Yokohama-fendere til verft, rederier, offshore, kaioperatører, samt andre segmenter. MarLog tilbyr et bredt sortiment av Yokohama-fendere, med størrelser...