fbpx

Bergerløkka, Asker – blant høstens største leveranser

Vi ble i august 2020 kontaktet av en av landets største boligutbyggere, JM Norge. De var nær ferdigstilling av første byggetrinn i sitt prosjekt Bergerløkka like utenfor Asker. Med 14 dager til overlevering av første leilighet var de på jakt etter gitterrister som skulle brukes på alle balkongene i prosjektet. Med ønske om lange og smale dimensjoner på ristene, som skulle passe nedi et avløp, var ikke tradisjonelle gitterrister i galvanisert stål et alternativ, grunnet den korte tidsfristen. Det eneste alternativet ble derfor glassfiber.

Rister av denne typen ble levert til Bergerløkka.

Vi i MarLog snudde oss fort om, og fikk gjennomført en befaring på byggeplassen i Asker. På kort varsel kunne vi tilby nesten 1000 kvadratmeter sklisikre gitterrister i glassfiber ferdig tilpasset til de ønskede dimensjonene. Dette var tilstrekkelig til hele første byggetrinn. Avtalen ble inngått, og alle rister ble levert til avtalt tid med ønsket dimensjon.

For oss i MarLog har dette vært en av våre aller største produktleveranser denne høsten. Vi er stolte av å kunne levere til en kvalitetsbevisst utbygger, samtidig som vi også ser store muligheter i dette nye, spennende markedet. I en krevende situasjon med stort omfang og kort leveringstid, lever vi opp til vårt slagord Whatever you need – Consider it Done!.

Som aller første boligprosjekt i området er Bergerløkka-prosjektet Svanemerket. Et Svanemerket prosjekt kjennetegnes ved:

  • Lavt energiforbruk
  • Godt inneklima pga. krav til dagslys, ventilasjon og fuktsikring
  • Oppfyller strenge krav til miljø- og helseskadelige stoffer i både byggematerialer og kjemiske produkter
  • Oppfyller strenge krav til bærekraftig sertifisert tre
  • Høy byggeteknisk kvalitet, da både byggeprosess og det ferdige bygget kontrolleres av en uavhengig tredjepart for å sikre at prosess, materialer og bygg oppfyller de strenge kravene
  • God mulighet for gjenbruk av bygningsdeler, fordi det er utarbeidet en loggbok over hvilke materialer og kjemiske produkter som er brukt i bygget, og hvor de er plassert.

Vi i MarLog er stolte av å kunne ta del i et slikt prosjekt.

Har ditt bygg og anleggsprosjekt behov for sklisikring eller gitterrister i glassfiber? Ta kontakt, vi har et stort sortiment som er enkelt å tilpasse spesifikt til deres behov. Vi operer stort sett med korte leveringstider, og god service.

News & Updates

Ocean Athena har seilt hjem til Shetland

Ocean Athena har seilt hjem til Shetland

Ocean Athena er bygget i Tyrkia, av Skagen Ship Consulting tidligere i år. Nå er arbeidsbåten endelig klar og har seilt hjem til Shetland, og sin eier - Ocean Farm Services. Her skal fartøyet brukes til notvasking og diverse andre oppgaver innen oppdrett. Transportert...

God service og gode produkter fra MarLog

God service og gode produkter fra MarLog

Når skipsmeglingsfirmaet Skagen Ship Consulting i Stavanger var på jakt etter lanterner til båten Ocean Athena, valgte de å bestille disse fra MarLog. Det var det flere grunner til. – Vi har kjent MarLog i mange år, og handler alltid hos dem om muligheten byr seg....