fbpx

Ny mann, nytt bygg, ny profil

Etter en travel og spennende vår hos oss i MarLog er vi stolte av å presentere vår nyeste ansatte. Kaj Sindre Steinbru startet hos oss 7. juni i den nyopprettede stillingen Salgskoordinator. Kaj har tidligere erfaring fra ulike bransjer på land og offshore, samt har gjennomført en bachelor i markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI med svært gode resultater. Vi er trygge på at Kaj, som er oppvokst på Nærbø, Jæren, vil være et friskt tilskudd til bedriften og en aktiv bidragsyter til vårt kvalitetsorienterte salgsarbeid.

Utover en nyansettelse har det også skjedd flere spennende ting i bedriften. Den største og mest betydningsfulle endringen er at vi har flyttet ut fra våre gamle lokaler i Notberget 7, og inn i nyoppussede og flotte lokaler i Finnestadgeilen 9. Vi har ikke flyttet langt, og befinner oss fortsatt på Dusavik Base, men har nå fasiliteter som er mer tilpasset vårt hovedfokus produktsalg. I våre nye kontor er det tilrettelagt for høy trivsel blant de ansatte, og muliggjør videre vekst.

Som leserne av denne artikkelen og vil se, har vi nettopp lansert nye hjemmesider og en modernisert profil. Med disse tiltakene ønsker vi å beholde MarLog’s stolte historie som en kvalitetsleverandør til offshore-bransjen, men også i større grad gjøre oss synlige for andre bransjer slik som bygg/anlegg, havbruk, fiskeri, offshore vind og industri.

Har du kommentarer, eller er nysgjerrig på MarLog eller våre produkter/tjenester? Ta kontakt med oss på telefon 51 54 52 00 eller mail@marlog.no.

Sjekk også ut video nedenfor av våre nye lokaler!

 

News & Updates

Ocean Athena har seilt hjem til Shetland

Ocean Athena har seilt hjem til Shetland

Ocean Athena er bygget i Tyrkia, av Skagen Ship Consulting tidligere i år. Nå er arbeidsbåten endelig klar og har seilt hjem til Shetland, og sin eier - Ocean Farm Services. Her skal fartøyet brukes til notvasking og diverse andre oppgaver innen oppdrett. Transportert...

God service og gode produkter fra MarLog

God service og gode produkter fra MarLog

Når skipsmeglingsfirmaet Skagen Ship Consulting i Stavanger var på jakt etter lanterner til båten Ocean Athena, valgte de å bestille disse fra MarLog. Det var det flere grunner til. – Vi har kjent MarLog i mange år, og handler alltid hos dem om muligheten byr seg....